Figyelem: Átköltöztünk a Petőfi u. 28. sz. alól a Petőfi u. 35. sz alá egy új épületbe!
Nyitvatartás nyári időszámításkor 10-20-ig, téli időszámításkor 10-19-ig!
A játszóház 15 órától nyitva van.
  Játszóház
 
  Valentin napi torták

 
  Húsvéti Torták
 
  Csokiszökőkút
 
  Házhozszállítás
  
  Könyvajánló
 
dvözöljük vendégeinket weboldalunkon!

Honlapunkat megpróbáltuk úgy elkészíteni, hogy Önök otthon is kényelmesen tudjanak válogatni kínálatainkból. Naponta több mint ötven féle süteménnyel várjuk kedves vendégeinket, melyek közt megtalálják mind a hagyományos, mind a saját recept alapján Készült házsüteményeinket is. Naponta friss sós aprósüteményeink mellé kínálunk kávékülönlegességeket is, melyet kellemes környezetben fogyaszthatnak el. Szerdánként és szombatonként friss házi kenyereket is sütünk. Családi vállalkozásunk mindig a kiváló minőségre és az igényes munkára törekedett, emellett mindig nyitottak voltunk az újdoságokra is, melyek egyedivé és különlegessé teszik cukrászdánkat. Termékeinket a legjobb minőség, teljes érték alapanyagokból készítjük. Cukrászdánk legnépszerübb termékei az esküvői, a figurás és az alkalmi torták, melyek egyedülállóan széles választékával minden igényt szeretnének kielégíteni. Kínálatunk évről-évre bővül, ami mind a vendégeink nagyszerű fantáziájának, mind a külföldi utakon és szakmai kiállításokon szerzett tapasztalatainknak köszönhető. Ezek mellett természetesen megtalálják hagyományos tortáinkat is, melyeket tradicionális receptek alapján készítenek szakképzett cukrászaink.

 
Legtöbbünk életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény: saját esküvőnk. Minden párnak van egy álomtortája, melyre ha rátaláltak tudni fogják. Ez a torta lesz az, ami legjobban foglyul ejti őket- érzéseik végső kifejezése életük legfontosabb napján. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az általunk kínált torták széles választékával


 

A 2006-os esküvői torták már a neten!Kínálatunkban szerepelnek egyszerű és elegáns, és díszesebb, különlegesebb marcipános torták egyaránt. Jó ötlet lehet egy ajándékcsomag alakú torta, mely színénél és mintájánál fogva lehet elegáns, vidám vagy éppen vicces is.
Mindannyian tudjuk milyen fontos is az, mikor eljön a a várva várt születésnap minden évben, és persze bajban vagyunk, hogy milyen tortát is válasszunk erre az alkalomra. A gyerekeknél könnyebb a dolgunk, hisz van kedvenc meséjük vagy mesehősük, de mit válasszunk legjobb barátainknak, ismerőseinknek vagy éppen anyósunknak? Figurás tortáinkat tartalmuk szerint csoportosítottuk, hogy könnyebb legyen választani, melyik az, ami az ünnepeltre legjobban illik, amelyiknek a legjobban örülne

A csokoládé a világ legkedveltebb ízesítője. A csokoládé maga a misztérium, az izgalom, maga a bűnbeesés, s ezeket a gondolatokat más ízeknél nem találod meg. Ma már sokkal többet tudunk a csokoládékról, szinte mindenféle módon, ízesítéssel megjelentek már, úgyhogy végtelen lehetőség létezik ezek variálására. Bevonhatunk fényesen, mattal, csokiforgáccsal, csokirolettivel, készíthetünk látványos csokoládé-kreációkat, a csokirózsáktól kezdve, a csipkemintán át az angyalkákig. Régen a csokoládé torta volt a sláger íz, minden háziasszony ezt sütötte otthon vasárnaponként a családnak, ilyen tortát vittünk a szülinapi zsúrokra, és ez volt a vanília mellett a kedvenc fagyiízünk is. Id?vel azonban újítani kellett, és új ízek jelentek meg a piacon - így elkezdett a csokoládé, mint kiegészítő íz szerepelni az édességek repertoárjában. Mára azonban újra a régi fényében díszeleg, a legnagyobb cukrászok (Ron Ben Israel, Sylvia Weinstock, Wendy Kromer, Polly Schoonmaker.) esküvői és alkalmi kreációi közt is a csokoládés torták szerepel az első helyen a minitorták mellett - legyen akár fehér - vagy étcsokimázas, élőovirágos vagy friss gyümölcsös, a lényeg, hogy csokoládéval legyen bevonva.
Hello, üdvözöllek az új tortatrendek világában. Régóta készítek tortákat barátok, újságok, partyk kérésére, s persze saját bujaságom kielégítésére. Többszöri visszajelzések kapcsán jutottam arra a következtetésre, hogy ezeket a tortákat mind szélesebb körben elérhetővé tegyem. Szakmai ártalom, hogy mindenbe belecsempészek egy kis divatot, s persze így van ez a tortáknál is. Jó ötlet lehet a mai divat-orientált világban barátnőnknek, vagy éppen barátunknak egy rég áhított táska vagy cipő tortaváltozata, de sokmindent megfogalmazhat egy teli bevásárlós táska vagy neszeszer is. Az idei év nagy slágere a Vintage (vintázs) look, ami csipet nosztalgiájával a klasszikus vonalhoz, régi formákhoz nyúlik vissza. Ez nemcsak a divatban, de a tortáimnál is megjelenik, azaz a csipkékben, pöttyökben, csíkokban és masnikban nincs hiány. Ezzel együtt sikerült visszahozni a klasszikus nagyi féle házisüteményeket, muffinokat, csokitortákat is, melyek a mai technika, s a gondoskodó kezek együttmű ködésével egyre szélesebb körben keresettek. Az oldalt folyamatosan töltöm fel újabb és újabb képekkel, ötletekkel, szóval látogass el ide minél többször, hogy le ne maradj a legújabb tortatrendekről.

Csokiszökőkút
Ideális partikon, esküvőkön, fogadásokon és más különleges alkalmak esetén, melyeket még elegánsabbá és felejthetetlenné tesz látványosságával és friss csokoládé illatával. A meleg csokoládéba friss epret, banánt, ananászt, szőlőt, szárított gyümölcsöket, karamellát, marcipánt, profiterolt, piskótát, gofrit, vagy akár mini fánkot is lehet mártogatni. A csokiszökőkút felejthetetlen élményt nyújt nemcsak Önnek, de vendégei számára is!
Részletekért ÉrdeklŐdjön cukrászdáinkban.