Horváth CukrászdaSok-sok évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult el cégünk. Célunk már akkor is az volt, hogy minőségi cukrász termékeket kínáljunk vásárlóink számára, és olyan különlegességeket tudjunk a tányérra tenni, mellyel még nem, vagy nem gyakran találkozott azelőtt, előttünk.

Akkoriban még valóban kézműves termékekről beszélhettünk, és a kiváló alapanyagokat igazi kézi munka segítségével dolgoztuk fel. Idővel vásárlóink száma egyre csak gyarapodott, és számos visszajáró vendégünknek köszönhetjük a folyamatos fejlődésünket is. Akkoriban még a cukrászat mint szakma egy különleges dolog volt.

Mára már a gasztronómiai forradalmat éljük, és a kézműves termékek némileg megkoptak a „piacon”, hisz az újabb cukrászati technológiák miatt nélkülözhetetlen eszközökkel kell megmunkálnunk a süteményeket, azonban hitvallásunk továbbra sem változott. Továbbra is olyat kell alkotnunk, amellyel örömet okozhatunk vendégeinknek.

Időközben fejlődtünk és növekedtünk, és családi vállalkozásunk is kinőtte magát, terjeszkedett, és újabb üzletet sikerült nyitnunk. Ám eljött az a pillanat is, amikor talán kicsit nekünk is köszönhetően, családtagjaink tőlünk elkülönülve is belevágtak saját cukrászat nyitásába. Bár kicsit másabb irányvonalon képviseltetik magukat „szeretteink”, mégis az ügyfélközpontú megközelítés továbbra is megmaradt.

Mára jól megmutatkozik, hogy az újítások mellett, a hagyományos termékekre is van igény. Épp ezért próbáljuk ötvözni a modernkori cukrászatot a jelen divat irányzataival. Jelenleg naponta több mint ötven féle süteménnyel várjuk kedves vendégeinket, melyek közt megtalálják mind a hagyományos, mind a saját recept alapján Készült házsüteményeinket is. Naponta friss sós aprósüteményeink mellé kínálunk kávékülönlegességeket is, melyet kellemes környezetben fogyaszthatnak el. Szerdánként és szombatonként friss házi kenyereket is sütünk.