Ismerje meg szeletes süteményeinket! Üzleteinkben akár száz féle frissen készült édesség várja vendégeinket! Szeletes süteményeink által megismerheti tortáink ízvilágát is, hisz a hagyományos tortákból a szeletes változatot is meglelni.
Sós és édes karöltve együtt. Házias, frissen készült termékeinket kimérve kaphatóak, amely fogyasztására akár üzleteinkben is lehetősége akad, ám ha otthona melegében kívánja elfogyasztani, becsomagolva kínáljuk Önnek.
E kategóriában szereplő termékeink hagyományos receptek alapján készültek, és akár több évtizedre visszatekintő múlttal rendelkeznek. Népszerűségük töretlenségének a feledhetetlen ízvilág és a hagyományos, mégis modern formai világ a titka.
Ezen torták több lapból álló sütemények, melyek ízesítése, krém ízvilága eltérő, és igény szerint szabadon választható. Méretük egészen eltérő, hisz a legapróbb tortáktól, az akár harminc szeletes változatig minden fellelhető kínálatunkban. Kategórianevük alapján egyértelmű, hogy burkolatukat és díszítésüket a marcipán adja, ezért színük és díszítésük változatos, ugyanakkor időtálló.Minden lehetséges… A figurás torták olyan műalkotások, melyeket késszel készítünk, több lap és krém felhasználásával. Ahogy szinte minden tortánknál az ízvilág itt is választható, akár csak az alakzat, amelyet megformálunk. Legyen szó akár egy házikedvenc megformálásáról, vagy egy mesealak megmunkálásáról, a felkéréseket kihívásként kezeljük, és igyekszünk maradéktalanul eleget tenni neki.Neves események, ünnepnapok, évfordulók megünneplésére, illetve egy egy ajándékozási alkalomra is tökéletes választás egy ilyen torta. A jelesebb ünnepnapokra saját tervezésű és kialakítású készítményekkel kápráztatjuk el vendégeinket, így megkoronázva az ünnepnapot. A torták díszítése igyekszik az alkalomhoz illő lenni, melyet az ügyfél akár személyre is szabhat. Ön megálmodja, mi elkészítjük…A jeles nap, amely az ember életében legjobb esetben csak egyszer fordul elő. –egyértelmű tehát, hogy ezt az alkalmat kellőképp, emelt színvonallal kell megünnepelni, így a torta sem lehet átlagos. Legyen szó visszafogottságról, legyen szó extravagáns exkluzivitásról, mi megteremtjük az igényeinek megfelelő tortát.Ezen kategóriában azon termékeinket találják, melyeket pohárban, öblös tányérban vagy kehelyben kínálunk. Legyen szó egy Madártej-ről, legyen szó Somlói galuskáról, vagy egy Banán hajóról, ezt itt mind megleli. Több mint 50 termék közül választhat a látogató, mely az évszakok fügvényében is változik.